Zeppelin reclame

Zeppelin reclame is één van de oudste vormen van luchtreclame, maar nog steeds zeer effectief. Ideaal tijdens beurzen, openingen en sportevenementen.

De bekende kabelballonnen in de vorm van een zeppelin zijn natuurlijk een eyecatcher van jewelste. Niemand kan om uw boodschap heen. Zeppelin Air Services (Z.A.S.) werkt met zeppelins met een lengte van 8 meter.

Een zeppelin van 8 meter is geschikt om bij beurzen, grote evenementen of bij een druk verkeersknooppunt in te zetten. Onder deze zeppelin hangt een reclamedoek met een afmeting van maximaal 5 x 8 meter. Tevens kunt u aan de zijkant van de zeppelin een reclamebanner plaatsen.

Wij verzorgen uw zeppelinreclame tot in de details. Het enige wat u hoeft aan te leveren, is het artwork (EPS bestand) dat op het reclamedoek komt te staan. Na goedkeuring van het EPS bestand is de productietijd 5 werkdagen.

De locatie-inspectie, vergunningen van gemeente/brandweer/politie/vliegveld worden allemaal door ZEPPELIN AIR SERVICES geregeld.

De zeppelin hangt op een hoogte van 50 meter en is dus op een ruime afstand te zien

Tarieven zeppelinreclame (8 meter):

Huur eerste dag

€ 999,00

Huur aansluitende méérdag

€ 599,00

Reclamevlaggen zijkant (per 2)

€ 950,00

Reclamevlag (5 x 7m)

€ 850,00

Oplaattijd: van zonsopgang tot zonsondergang, in de zomer kunt u dus wel 12 uur hangen per dag!!

Inbegrepen:

  • deskundige bediening
  • dag en nacht bewaking
  • gehele begeleiding, voor, tijdens en na de actie
  • verzekeringen

Optioneel: slechtweer-verzekering, vraag naar de mogelijkheden

De prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten € 0,40 per km, gerekend vanaf Teuge.

Bijkomende kosten: Terrein inspectie € 150,00 excl. BTW.

Betaling: 50% bij opdrachtverstrekking, 50% voor aanvang van de eerste vliegdag.

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

U hebt al een offerte aangevraagd bij een ander? Geen enkel probleem! Buiten het feit dat wij de enige organisatie zijn waarbij de Zeppelin ballonnen wel verzekerd zijn tegen W.A. aansprakelijkheid, bieden wij u een laagste prijs garantie.

Mail of fax ons de door u ontvangen offerte toe en wij garanderen u minimaal 10% onder de prijs een offerte aan te bieden!

Webdesign en hosting: Cariama IT