Instap-cursus

Proef de sfeer en het genot van het “vrij zijn als een vogel” 

Proef de sfeer en het genot van het “vrij zijn als een vogel”

Deze cursus is samengesteld om kennis te maken met de vliegopleiding van onze vliegschool.

VOOR WIE?

Vanzelfsprekend is iedereen welkom, jong en oud, als je altijd al eens wat meer van het vliegen wilde weten en voelen dan wat normaal gesproken mogelijk is tijdens een proefvliegles of rondvlucht.

WAAROM?

Je kunt het gebruiken om voor jezelf te beslissen om daarna echt een opleiding te gaan volgen, maar natuurlijk kun je het ook gebruiken om alleen de beginselen van het vliegen onder de knie te krijgen.

WANNEER?

Dat mag u helemaal zelf bepalen!! De instapcursus kan worden gedaan van dinsdag tot en met zondag. De afspraak dient minimaal 7 dagen tevoren telefonisch gereserveerd te worden. Wanneer het weer te slecht is, zullen wij u tijdig afbellen en een nieuwe afspraak maken.

U kunt ervoor kiezen om meerdere details op 1 dag te gebruiken. U mag dit ook verdelen over maximaal 5 verschillende dagen.

Uw cursusbon blijft 12 maanden geldig na de datum van uitgifte; verlenging is niet mogelijk. Niet opgenomen uren worden niet vergoed.

WAT KUNT U VERWACHTEN?

  • 5 uren vlieginstructie in uw eigen logboek
  • 5 landingen*
  • voor- en nabriefing na elke les
  • 5 kopjes koffie/thee
     

€ 999,00 all in

* bij landingen in het weekend (vrijdag t/m zondag) en op erkende feestdagen berekenen wij een milieuheffing van € 15,00 per landing; deze is niet in de totaalprijs berekend.

Deze uren tellen mee wanneer u besluit bij ons een PPL-opleiding te gaan doen. Er wordt les gegeven conform onze door de inspectie van ILenT, divisie luchtvaart, goedgekeurde syllabus.

Inbegrepen zijn alle verzekeringen, en bijschrijving in de syllabus bij vervolgopleiding bij onze vliegschool.

Webdesign en hosting: Cariama IT