Instap-cursus

Proef de sfeer en het genot van het “vrij zijn als een vogel” 

 

Voor wie?

Vanzelfsprekend is iedereen welkom, jong en oud, als je altijd al eens wat meer van het vliegen wilde weten, en voelen wat dan normaal gesproken mogelijk is tijdens een proefvliegles of rondvlucht. U mag niet zwaarder zijn dan 95 kg.

 

 

Waarom?

Je kunt het gebruiken om voor jezelf te beslissen, om daarna echt een opleiding te gaan volgen, maar natuurlijk kun je het ook gebruiken om alleen de beginselen van het vliegen onder de knie te krijgen.

 

 

Wanneer?

Dat mag u helemaal zelf bepalen !! De instapcursus kan worden gedaan van dinsdag tot en met zondag. De afspraak dient minimaal 7 dagen tevoren telefonisch gereserveerd te worden. Wanneer het weer te slecht is, zullen wij u tijdig afbellen en een nieuwe afspraak maken. 

U kunt ervoor kiezen om meerdere details op 1 dag te gebruiken. U mag dit ook verdelen over maximaal 5 verschillende dagen. 

Uw cursusbon blijft 6 maanden geldig na de datum van uitgifte; verlenging is niet mogelijk. Niet opgenomen uren worden niet vergoed. 

 

 

Wat kunt u verwachten?

5 uren vlieginstructie in uw eigen logboek
5 landingen *
Voor- en nabriefing na elke les
5 kopjes koffie/thee
5 frisdrankjes

*) bij landingen in het weekend (vrijdag t/m zondag) en op erkende feestdagen berekenen wij een milieuheffing van € 15 per landing. 

 

 

Kosten:

€ 799 All in

 

 

Aanmelden:

info@rondvluchtencentrum-teuge.nlThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ··· of telefoonnummer: 055 – 32 32 201

 

 

Meer info:

Optioneel: voor € 20,00 per vlucht kunnen wij uw lesvlucht op een DVD op HD-kwaliteit vastleggen. 

De uren tellen mee wanneer u besluit bij ons een PPL-opleiding te gaan doen. Er wordt les gegeven conform onze door de inspectie van ILenT, divisie luchtvaart, goedgekeurde syllabus. 

Inbegrepen zijn alle verzekeringen, en bijschrijving in de syllabus bij vervolgopleiding bij onze vliegschool. 

 

 

Webdesign en hosting: Cariama IT