Luchtreclame

Sky Service Netherlands is de specialist op het gebied van luchtreclame in Nederland, Duitsland, Belgie, Frankrijk en Spanje.

Sinds 1 oktober 2013 is luchtreclame ook weer toegestaan op de zondag, u kunt dus weer 7 dagen per week van dit medium gebruik maken.

In Nederland opereert Sky Service Netherlands vanaf de volgende vliegvelden:

West Nederland

Rotterdam – Hilversum – Midden Zeeland en Seppe

Noord Nederland

Eelde – Hoogeveen – Texel en Lelystad

Midden Nederland

Teuge en Eindhoven

Zuid Nederland

Budel en Maastricht

Er is dus altijd wel een vliegveld in de buurt van uw opdracht, geen onnodige vlieguren dus ! Ook voor een landelijke actie bent u hier dus aan het enige juiste adres.

Door onze vele nationale en internationale relaties kunnen wij onze eigen vloot vliegtuigen snel uitbreiden naar een door u gewenst aantal vliegtuigen. Een campagne met een landelijke dekking is voor ons gesneden koek.

CREATIEVE MOGELIJKHEDEN

  • Een "Billboard", dit is een full colour speciaalvignet, waarbij uw logo in eigen stijl en kleur wordt vervaardigd. De productietijd van het vignet is circa 3 weken, en de kosten bedragen € 25,00 per m², exclusief BTW.
  • Een "Combi-banner", dit is een combinatie van een logo in full colour en hierachter een standaard lettertekst. Het gebruik van de lettertekst achter het logodoek is gratis en het aantal letters hangt af van het formaat van het logodoek.
  • Een "Lettertekst", deze tekst bestaat uit maximaal 25 karakters achter 1 vliegtuig, de spaties tellen niet mee.

De kosten  

  • Vanaf € 200,00 per uur, exclusief BTW, inclusief tekst, (bij meerurencontract op jaarbasis).
  • Aanmaakkosten van de sleep is gratis.
  • Aanmaakkosten Billboards en logo vignet € 25,00 per m2 exclusief BTW.
  • Annulering wanneer er niet gevlogen kan worden zijn er geen vliegkosten, de annuleringskosten bedragen € 75,=, excl. BTW.


Webdesign en hosting: Cariama IT