Helikopters

Helikopters zijn veelzijdig in te zetten, van het blussen van branden tot aan het controleren van het hoogspanningsnet in Nederland.
De helikopter is ook een ideaal marketing instrument waarmee uw belangrijke relaties op ieder gewenste locatie kan worden opgehaald en teruggebracht.

Onze operaties worden voornamelijk uitgevoerd met een Robisson 44 , dit is een uitermate gebruiksvriendelijke toestel, waarmee 3 passagiers mee de lucht in genomen kunnen worden.

Wat dacht u ervan om uw lokale braderie of evenement een extra dimensie te geven, uiteraard laat u eerst uw sponsoren een rondje boven het evenement vliegen, aansluitend kan het publiek voor een klein prijsje een rondje boven het dorp of feestterrein maken.

Wij verzorgen alle vergunningen en afhandeling, vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wat dacht u van de introductie van een nieuw product? Ook Sinterklaas is al jarenlang een vaste klant van onze Sinterkopter.

ER IS ALTIJD EEN HELIKOPTER DIE PAST BIJ UW OPDRACHT

Helikoptervluchten op locatie

Ook in 2009 bewees Sky Service Netherlands een specialist te zijn op helikoptergebied. Voor haar relatie Vakantiexperts ontwikkelde Sky Service Netherlands bv een helixperience op hoog nivo! Maar liefst 40 lokaties werden aangedaan en werden er ruim 3500 passagiers met de robbinson helikopter rond gevlogen.

Op de lokatie zelfs is het team herkenbaar als Vakantiexpert team, evenals de lokatie inrichting dmv spandoeken, tent, vlaggen en natuurlijk is de helikopter voorzien van logo’s van de vakantiexperts.

De lokatie waar vandaan wordt gevlogen moet minimaal 50 x 50 meter zijn en een vrije in- en uitvliegroute hebben.

Daarnaast mag de lokatie niet in de bebouwde kom liggen en mag geen gevaar zijn voor de directe omgeving. (denk hierbij aan een lokatie naast een snelweg of een drukke doorgaande weg). Weilanden/voetbalvelden-sportvelden direct gelegen aan een rand van een dorp of stand zijn bij uitstek de geschikte lokaties. Wanneer een dergelijk lokatie te ver van uw bedrijf zou zijn dan kunt u door middel van een bus of ander transportmiddel het transport kunnen verzorgen.

Wanneer u de voorbereidingen goed verzorgt kunt u door middel van "free-publiciteit" een goede "voor"verkoop doen en een lokale heldstatus verwerven.

Hoe werkt dit?

U nodigt voor de ferry vlucht van Teuge naar uw lokatie de lokale pers uit in ruil voor publiciteit vooraf in de krant/tv/radio en voor de ferry vlucht retour nodigt u andere lokale pers uit om achteraf te schrijven over het geweldige event. Succes verzekerd.

De vluchten duren 8 minuten en in deze 8 minuten kunnen wij een bereik vanaf lokatie circa 14 kilometer bevliegen, uw werkgebied is dus niet alleen uw eigen dorp/stad, maar ook de omliggende woonkernen en dorpen.

U kunt natuurlijk ook sponsoren zoeken die meebetalen aan dit unieke event, denk hierbij aan uw eigen leveranciers, zakelijke relaties, winkeliersvereniging etc.

Natuurlijk kunt u de ferryvlucht van Teuge naar lokatie aanbieden aan een belangrijke relatie van u, in ruil voor een sticker (sponsorgelden) op de zijkant van de helikopter.

Ons team staat ook voor uw klaar op elke door u gewenste lokatie.

Meer informatie nodig?

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak 055 – 32 32 201 of mail naar helixperience@skyservicenetherlands.nlThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Webdesign en hosting: Cariama IT