Uitgeslapen en vliegend genieten van uw beleving...


Een nacht in Los Angeles, Port Elisabeth, Cairns, Sydney, New York of Rome, Palenque, Hong Kong, Ramatuelle, Oxford, Nusa Dua of Bora Bora...
       
 ...inclusief uw vliegtrip voor € 275,00 per overnachting en een bezoek aan het Nationale Park de Hoge Veluwe. De prijs is voor 2 personen inclusief uw kamer voor 2 personen en ontbijt.

U wordt ontvangen in ons geheel nieuwe sfeervolle overnachtingshotel gelegen op vliegveld Teuge. Het overnachtingshotel heeft de naam 'De Slaapfabriek' meegekregen.

Twaalf prachtige 2-persoons kamers, elk met hun eigen wereldstadthema, zijn voor u beschikbaar. U verblijft de nacht in een van de kamers, met de volgende ochtend een ontbijt in de sfeervol ingerichte ontbijtzaal.

Nadat u bent uitgeslapen en hebt genoten van uw heerlijke ontbijt, wandelt u naar het vliegbedrijf waar het vliegtuig voor u klaar staat. Samen met uw vlieger overlegt u in welke richting u wilt. In dit arrangement is een vlucht van 15 minuten voor 2 personen inbegrepen.

U maakt een prachtige vlucht boven de Veluwe met Paleis Het Loo, of richting Deventer, de prachtige koekstad die ook van bovenaf een plaatje is.

Na afloop van de vlucht ontvangt u een 2-tal entreekaarten voor het prachtige natuurschoon dat op 15 minuten rijden gelegen ligt: het Nationaal Park de Hoge Veluwe. U kunt natuurlijk een wandeling maken door dit prachtige park, de gratis fietsen zijn nog steeds een goed alternatief om ook van deze natuur te genieten.

Wanneer u liefhebber bent van kunst, kunt het in het park gelegen Kröller-Müller Museum bezoeken (entree niet inbegrepen in dit arrangement).

Tijdig reserveren voor dit arrangement is gewenst. Aanmelden per twee persoon of een veelvoud.

Het arrangement kunnen wij tegen meerprijs uitbreiden met o.a. diner of lunch in ons vliegveldrestaurant, boerengolf, pitch en putt en/of een bezoek aan de sauna Thermen in Bussloo.

Dit arrangement is ook als kado te bestellen, zo hebt u nog eens een origineel kado.

De prijs is inclusief BTW en verzekeringen.

Webdesign en hosting: Cariama IT