Vliegen boven, en slapen onder de vleugels van Paleis Het Loo

Dit prachtige arrangement wordt gedaan in samenwerking met Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn. Dit luxueuze hotel ligt naast Museum Paleis Het Loo en was tot de jaren zestig persoonlijk bezit van Koningin Wilhelmina. Tsaar Peter de Grote was één van de eerste gasten.

In de luxe hotelkamers en suites is het vorstelijk vertoeven. In de nabijheid van Paleis Het Loo met de adembenemende tuinen voelt u zich de koning te rijk. En na een korte wandeling staat u midden in het chique centrum van Apeldoorn met volop trendy winkels en uitgaansgelegenheden.

Het arrangement 'Vliegen boven en slapen onder de vleugels van paleis Het Loo' bestaat uit:

  • Overnachting in Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn voor 2 personen, inclusief deelname aan het vorstelijke ontbijtbuffet
  • Een exquis driegangen diner in restaurant de Keizerskroon
  • Vrij gebruik van het overdekte zwembad, de sauna en fitnessapparatuur op de 4e etage van het hotel
  • 10 minuten theorie en een vliegles van 20 minuten boven de prachtige tuinen van Paleis Het Loo en uw hotel. (tegen meerprijs te verlengen)
  • Toegang voor 2 personen van Paleis Het Loo met de prachtige tuinen en museum. (op maandag gesloten)

Bestel ticket

Uw ticket is 6 maanden geldig en overnachting is op basis van beschikbaarheid. U dient hiervoor tijdig te reserveren bij het vliegbedrijf. Reserveren kan van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10-13 uur en tussen 14-17 uur. Op maandag zijn wij en het hotel gesloten. (055 – 32 32 201).

De kosten bedragen totaal € 385,= voor 2 personen, inclusief verzekeringen (dit arrangement is exclusief gemeentelijke heffingen à € 2,95 per persoon per nacht; deze worden verrekend bij vertrek in het hotel).

Webdesign en hosting: Cariama IT